Без нечистоћа Чисти неправилан базен за пливање Стаклене перле 2-4мм морске плаве стаклене перлице

Нема нечистоће чисто нерегуларне Пластичне боје стаклене перлице 2-4мм плаве боје стаклене перлице Материјал: Рециклирано стакло Боја: море плаве Величина: 1-3мм, 2-4мм, 3-6мм, друга величина је доступна по захтеву Облик: неправилан Мирис: Ништа Предност: Веома суво, чисто, без нечистоће. Примена: базен, зид ...

Detalji o proizvodu

Без нечистоћа нечисто очистити неправилним плавим бојама стаклене перлице 2-4мм плаве стаклене перлице

Материјал: Рециклирано стакло

Боја: плава

Величина: 1-3мм, 2-4мм, 3-6мм, друга величина је доступна према захтеву

Облик: неправилан

Мирис: нема

Предност: Веома суво, чисто, без нечистоћа

Примена: Базен, декорација зидова

Сертификат: ИСО 9001: 2008

2-4 мм плаве боје стакла се увек користе за базен. То је најљепши и најтраженији ентеријер базена на тржишту. Глатка и луксузна завршна обрада стаклених плоча. Стаклене перле од морске плаве боје од 2-4 мм је једна од највише боја у Аустралији. Погодан је за различите брендове у Аустралији. На пример, Беадцрете, Јевелс 4 базени, технологија шљунка, технологије за мокре ивице итд. Друге предности 2-4 мм плаве боје стаклене боје које се не бледе, лако се чисте и врло економично. Може се користити иу некој зони и другој декорацији.

ФАК

1.Како се Поол Беад разликује од камена од шљунчаних каменица?

Пеббле Стоне производи завршну обраду од природног камена док Пеббле Беад комбинира јасне ретрорефлективне сфере зупчаника који ће природном сјају довести воду базена

2. Да ли нуде широк избор боја Пеббле Беад?

Већина базена у Великој Британији до сада је користила "Диамонд" која ствара природну небо плаву воду. Алтернативне боје су доступне за производњу дубље боје плаве боје или бледо плаво-зелене или ебановине плаве воде у базену. Нудимо и широк спектар "специјалних" боја - узорци су доступни на захтев.

3.Познајете ли свој производ Пеббле Беад?

Пеббле Беад је направљен од премијум мешавине бијелог цемента, сјајног бијелог кварцног песка, неорганских оксида у боји, кремастог агрегата боје и силикатних сфера, који стварају невероватну рефракцију светлости у базену воде.

4. Да ли је шљунак перле цолоурфаст?

Шљунак перле не користи пунила на бази калцијума који могу исцрпљивати из унутрашњости базена и захтијевати трајно уклањање и одржавање. Мешавина веће густине такође драматично смањује порозност како би се одупрла расту алги, побољшала хигијену и обезбедила камену чврсту, издржљиву површину која се лако чисти.

5.Како је апликација Пеббле Беад?

Пеббле Беад ће бити изведен на зидовима и поду, укључујући и надувавање базе (иако се ово може поставити у камену, ако је пожељно). Апликација се обично завршава у року од два до три дана и у потпуности ће бити водоотпорна. Препоручујемо да нам се затражи комплетирање "водоснабдевања" око окова базена и подводних светала. Базен се може попунити одмах.

6.Како се Пеббле Беад упоређује са плочицама за базен?

Иако је облога била традиционална метода завршне обраде базена већ дуги низ година на свету, фугирање има тенденцију да промени боју и постане импрегнисана прљавштином. Пеббле Беад не користи ињекциону масу и тако ће остати дуготрајно и атрактивно дуго година.

7. Да ли је шљунак перла погодан за реновирање базена?

Апсолутно! У Великој Британији постоји много базена који су изграђени током 1970-их и 1980-их користећи Марблите и стаклени мозаик. Марблите често постаје обојен и обојен и стражњи мозаик фреебоард може изгледати дати, - често и са слободним плочицама! У зависности од сигурне подлоге, Пеббле Беад се може директно наносити на постојеће површине, а изглед базена бит ће трансформисан у неколико дана.

8.Ис Пеббле Беад погодан за мој нови затворени базен?

Пеббле Беад је посебно погодан за затворени базен и осигурава лагану, рефлексивну боју воде базена.

9.Како се трошкови Пеббле Беад упоређују са плочицама?

Пеббле Беад је врхунски и технички изузетан производ, који је постигнут након дугогодишњих марљивих истраживања. Утврдиће се да је цена Пеббле Беад упоредива са трошковима средњег плочастог базена, али ће ефекат Пеббле Беад бити сензационалан.

Ми смо један од водећих произвођача и добављача стаклених перли 2-4мм у Кини. Ако сте заинтересовани за нашу нечистоћу очистите неправилне плаве боје стаклене перле 2-4мм плаве боје, добродошли купити квалитетне стаклене производе направљене у Кини из наше фабрике. Доступна је јефтина и ниска цена и одлична услуга.

Hot Tags: Нема нечистоће чисти неправилан базен у боји стаклене перле 2-4мм море плаве стаклене перле, Кина, фабрика, произвођачи, добављачи, јефтина, ниска цијена, направљена у Кини

Istraga

Srodni proizvodi