Светло плави камин и заштићено еко стакло од 9-12 мм

9-12мм Светло плава Камин и Фирепит Еко стакло Материјал: Рециклирано стакло Боја: Светло плава Величина: 9-12мм, друга величина је доступна по захтеву Облик: неправилан Мирис: нема Предност: Веома сухо, чисто, без нечистоће Примена: , Камин и посуда за ватру. Сертификат: ИСО 9001: 2008 Светло плава ...

Detalji o proizvodu

Светло плави камин и заштићено еко стакло од 9-12 мм

Материјал: Рециклирано стакло

Боја: светло плава

Величина: 9-12мм, друга величина је доступна по захтеву

Облик: неправилан

Мирис: нема

Предност: Веома суво, чисто, без нечистоћа

Примена: Ватрогасна, камин и ватрогасна чаура.

Сертификат: ИСО 9001: 2008

Светло плава Ецо Фире Гласс се увек користи за ватру. То је најлепше и најпопуларније на тржишту. 9-12 мм је најпопуларнија величина за ватру. Такође можемо обезбедити и друге величине као ваш захтев. Друге предности светло плавог Ецо Фире Стакла, које неће избледети, лако се чисти и врло економично. Може се користити иу некој зони и другој декорацији.

ФАК

1.Фире Гласс вс. Гас Логс & Лава Роцкс

Ватроотпорно обично производи више топлоте него дневници плина. Разлог је тај што се ватроотпорно стакло загреје и онда одражава топлоту у просторију, чиме се побољшава укупна топлота. Добијате топлоту од ватре, као и угодну топлоту из стакла пожарног стакла и камења.

Исти принцип се односи и на ватрене јаме. Замењујући стару лаву са Фире Стаклом, не само да је ватрена јама ефикасније сагоревана, већ и много више топлоте.

2. Шта треба да користим Фире Гласс?

Ватроотпорно стакло се мора користити са камином или ватреним горама на природни гас или пропан.

3.Који је величина вашег стакла?

Имамо и 1/4 "и 1/2" ватроотпорно у низу боја. Фиребеадс и Ликуид Гласс су приближно ширина никла. Еко-стакло је величине желећа и скоро изгледа као једно, али не јести.

4. Да ли је квалитет свих ватрогасних стакала исти?

Као и код било ког производа, квалитет никада није исти и "добијете оно што плаћате". Као луд као што звучи, није потпуно сломљено стакло. На тржишту данас постоји јефтиније стакло које може бити нечисто, које се може растопити, разбити, разбарвати или испразнити из камина. Такође може имати оштре ивице које чине руковање веома неугодним или чак опасним.

Нудимо најбоље марке Фире Стакла. Наше стакло је топлотно каљено да издржи изузетно високе температуре. Сломљено стакло је помешано и полирано да уклони оштре ивице и топлотно је отпуштено да издржи изузетно високе температуре. На нашем стаклу гарантовано је да не бледе, растопи, пукне или поп.

5. Да ли се ватроотпорно икада гори или разбарва?

Наше ватроотпорно стакло је дизајнирано тако да издржи високу топлоту изложену ватреној јами или камину. Наше ватроотпорно стакло не отопи нити оставља штетне испарења или дим.

6.Како да одаберем боју и да ли пламен одговара боју стакла?

Пламен је увек исти, само је употпуњен пенечим ватром. Избор боје је потпуно прилагођен купцу. Волимо да видимо контраст између Ватрогасног стакла и ватре или камина. Ако је ваш ватрени јар направљен од смеђег камена, покушајте да идете са бојом која ће издвојити уместо да се блендира. Слободно нас контактирајте било када, ако Потребна вам је помоћ при одлучивању.

7. Могу ли мешати боје против стакла?

Да. Наши клијенти су креативни и волимо то о њима. Можете мешати што више боја колико желите. Ако имате идеју о бојама које бисте желели да видите заједно, контактирајте нас и послат ћемо вам слику ваше мешавине Фире Гласс. Такође продајемо сопствене боје ватре стакла. Без обзира на ситуацију, имамо право стакло за тебе!

Ми смо један од водећих произвођача камина и Ецо Гласс произвођача у Кини. Ако сте заинтересовани за наш камин на плочи од 9-12 мм и еко стакло за ватру, добродошли смо да купимо квалитетне стаклене производе направљене у Кини из наше фабрике. Доступна је јефтина и ниска цена и одлична услуга.

Hot Tags: 9-12мм светло плави камин и еко стакло за ватру, Кина, фабрика, произвођачи, добављачи, јефтина, ниска цена, направљена у Кини

Istraga

Srodni proizvodi