Кобалт Блуе Лустер Фире Пит Стаклени шљунак за камин и ватру

Кобалт Блуе Лустер Фире Пит Стаклени шљунак за камин и ватру

Цобалт Блуе Лустер Камен за камин и камин за камин и пећницу Материјал: Рециклирано стакло Боја: Кобалт Плава Лустер Величина: 17-19мм Облик: гладак, округли, једнокрвни шљунак, драгуљ попут мириса: нема Предност: Без дима, не таложења, не пуцања. Примена: 1.Медиа за камин, пожар, пожар ...

Detalji o proizvodu

Кобалт Блуе Лустер Фире стаклени каменчић за камин и ватру

Материјал: Рециклирано стакло

Боја: Кобалт Блуе Лустер

Величина: 17-19мм

Облик: гладак, округао, једноделни шљунак, драгуљ

Мирис: нема

Предност: Без нечистоћа, без дима, не растопања, не с црацком.

Апликација:

1.Медија за камин, ватру, ватру, итд.

2.Декорација за акваријум, резервоар за рибу, ваза цвећа итд.

3.Декорација за зидове, итд.

Сертификат: ИСО 9001: 2008

Цобалт Блуе Лустер Фире Беадс су веома популарни за камин, изгледа као посебна карактеристика са ватром. Облик је глатко и заобљен, Ваш камин ће од раније изгледати другачије од кобалт плавих перлица. То доноси топлину, сјај и спокојство, охрабрујући нас да се опустите и опустите.

ФАК

1.Фире Гласс вс. Гас Логс & Лава Роцкс

Ватроотпорно обично производи више топлоте него дневници плина. Разлог је тај што се ватроотпорно стакло загреје и онда одражава топлоту у просторију, чиме се побољшава укупна топлота. Добијате топлоту од ватре, као и угодну топлоту из стакла пожарног стакла и камења.

Исти принцип се односи и на ватрене јаме. Замењујући стару лаву са Фире Стаклом, не само да је ватрена јама ефикасније сагоревана, већ и много више топлоте.

2. Шта треба да користим Фире Гласс?

Ватроотпорно стакло се мора користити са камином или ватреним горама на природни гас или пропан.

3.Који је величина вашег стакла?

Имамо и 1/4 "и 1/2" ватроотпорно у низу боја. Фиребеадс и Ликуид Гласс су приближно ширина никла. Еко-стакло је величине желећа и скоро изгледа као једно, али не јести.

4. Да ли је квалитет свих ватрогасних стакала исти?

Као и код било ког производа, квалитет никада није исти и "добијете оно што плаћате". Као луд као што звучи, није потпуно сломљено стакло. На тржишту данас постоји јефтиније стакло које може бити нечисто, које се може растопити, разбити, разбарвати или испразнити из камина. Такође може имати оштре ивице које чине руковање веома неугодним или чак опасним.

Нудимо најбоље марке Фире Стакла. Наше стакло је топлотно каљено да издржи изузетно високе температуре. Сломљено стакло је помешано и полирано да уклони оштре ивице и топлотно је отпуштено да издржи изузетно високе температуре. Наш стак је загарантован да не бледи, растопи, пукне или поп.

5. Да ли се ватроотпорно икада гори или разбарва?

Наше ватроотпорно стакло је дизајнирано тако да издржи високу топлоту изложену ватром или камином. Наше ватроотпорно стакло се не топи или не испушта штетне испарења или дим.

6.Како да одаберем боју и да ли пламен одговара боју стакла?

Пламен је увек исти, само је употпуњен пенечим ватром. Избор боје је потпуно прилагођен купцу. Волимо да видимо контраст између Ватрогасног стакла и ватре или камина. Ако је ваш ватрени јар направљен од смеђег камена, покушајте да идете са бојом која ће издвојити уместо да се блендира. Слободно нас контактирајте било када, ако Потребна вам је помоћ при одлучивању.

7. Могу ли мешати боје против стакла?

Да. Наши клијенти су креативни и волимо то о њима. Можете мешати што више боја колико желите. Ако имате идеју о бојама које бисте желели да видите заједно, контактирајте нас и послат ћемо вам слику ваше мешавине Фире Гласс. Такође продајемо сопствене боје ватре стакла. Без обзира на ситуацију, имамо право стакло за тебе!

Ми смо један од водећих произвођача и произвођача Фире Гласс Беадс у Кини. Ако сте заинтересовани за нашу кобалт плаву сјајну камину за камин и ватру, добродошли смо да купимо квалитетне стаклене производе из Кине из наше фабрике. Доступна је јефтина и ниска цена и одлична услуга.

Hot Tags: Кобалт плави сјајан ватрогасна стаклена каменица за камин и ватру, Кина, фабрика, произвођачи, добављачи, јефтина, ниска цена, направљена у Кини

Istraga

Srodni proizvodi